Cocochas al Pil Pil en AMC

Cocochas al Pil Pil en AMC

Hello everybody, I hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Cocochas al Pil Pil en AMC. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.

Cocochas al Pil Pil en AMC is one of the most popular of current trending foods on earth. It's appreciated by millions every day. It is simple, it's quick, it tastes delicious. They're fine and they look wonderful. Cocochas al Pil Pil en AMC is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Cocochas al Pil Pil en AMC, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Cocochas al Pil Pil en AMC delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Cocochas al Pil Pil en AMC is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Cocochas al Pil Pil en AMC estimated approx 60 minutos.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Cocochas al Pil Pil en AMC using 8 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it.

Bueno esta receta es un clásico en la gastronomía vasca y una delicatessen donde las haya. Los ingredientes son los básicos pero se ponen más o menos según el gusto. En nuestro caso siempre intentamos buscar el equilibro de la gastronomía tradicional con la salud por eso siempre ponemos muy poca sal, aceite muy poca ya que al hacerlos en las ollas AMC se hace en su jugo todo y así no engorda ni es malo para la salud. En este caso como veréis hemos echado 150 ml de AOVE y con algo de agua y la gelatina hemos logrado espesar la salsa hasta convertirla en pil pil, haciendo que sea más digerible, más sana y que engorde menos.

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Ingredients and spices that need to be Make ready to make Cocochas al Pil Pil en AMC:

  1. 400 gr Cocochas de bacalao o merluza
  2. 150 ml AOVE extremeño
  3. 4 ajos medianos
  4. 2 guindillas cayena
  5. 1/2 vaso agua
  6. 60 gr perejil
  7. Sal
  8. Ollas AMC

Steps to make to make Cocochas al Pil Pil en AMC

  1. Lavamos las cocochas en agua fría y las secamos con papel secante y reservamos.
  2. Ponemos el aceite a calentar y mientras pelamos los ajos cortándolos en láminas no muy finas para que cuando esté caliente el aceite le bajemos el fuego para poder confitar los ajos sin que se doren demasiado por que si no amargarían.
  3. Cuando hayamos echado los ajos al aceite también le ponemos la guindilla cayena y acto seguido al minuto echamos las cocochas con la piel hacia arriba.
  4. En el momento que echamos las cocochas subimos el fuego por que si no se queda muy bajo…. Y cuando empiece a salir burbujitas le bajamos para que se vayan haciendo lentamente moviendo ya la olla ya que en ese momento empezarán a echar la gelatina.
  5. Nosotros no le hemos echado demasiada aceite por que de esa manera no engorda tanto pero si vemos que se queda con poco líquido tanto de la gelatina como del aceite siempre podemos añadir un pelín de agua caliente al proceso para que haya más pil pil.
  6. Nuestras ollas AMC hacen de la baja temperatura su secreto para potenciar el sabor, iremos modelando la temperatura dependiendo del desarrollo en montar el pil pil. El pil pil no deja de ser una mahonesa o alioli con la gelatina de la cococha y de la potencia de la placa.
  7. En todo este desarrollo no podemos dejar de mover en círculos nuestra olla a la vez que se van haciendo las cocochas y le vamos dando vueltas para que se hagan por todos los lados…. Hasta que espese… la salsa
  8. Si queremos que aún quede mucho más espesa la salsa siempre podemos recurrir al truco del colador. Cogemos el colador y la salsa sin las cocochas y vamos removiendo en círculos hasta que se espese a nuestro gusto. Luego volveríamos añadir las cocochas dándoles el último hervor. Por eso digo que según nuestra placa y nuestras ollas modularemos la intensidad de la potencia mientras montanos la salsa.
  9. Y ya por último rectificamos de sal al gusto y echamos el perejil muy picadito con tijera por encima para darle el toque final. Emplatamos y listo para degustar. Buen provecho.

As your experience and confidence grows, you will locate that you have extra natural control over your diet regimen and adapt your diet to your personal preferences in time. Whether you wish to offer a dish that uses fewer or more components or is a bit more or less spicy, you can make simple changes to attain this goal. To put it simply, begin making your recipes in a timely manner. When it comes to basic cooking skills for beginners you don't need to learn them but just if you understand some basic food preparation strategies.

This isn't a full guide to fast and also very easy lunch recipes however its good food for thought. Hopefully this will get your creative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Any-night-of-the-week Cocochas al Pil Pil en AMC. Thank you very much for reading. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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