Rollo de patata al horno relleno de carne y champiñones

Rollo de patata al horno relleno de carne y champiñones

Hello everybody, it's me, Dave, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Rollo de patata al horno relleno de carne y champiñones. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

Rollo de patata al horno relleno de carne y champiñones is one of the most favored of recent trending meals in the world. It is enjoyed by millions daily. It is simple, it is quick, it tastes delicious. Rollo de patata al horno relleno de carne y champiñones is something that I have loved my whole life. They are nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Rollo de patata al horno relleno de carne y champiñones, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Rollo de patata al horno relleno de carne y champiñones delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Rollo de patata al horno relleno de carne y champiñones is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Rollo de patata al horno relleno de carne y champiñones estimated approx 1 hora.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Rollo de patata al horno relleno de carne y champiñones using 13 ingredients and 11 steps. Here is how you cook that.

En mi casa era habitual hacer brazos de gitano dulces para las celebraciones, sin embargo, descubrí hace poco el hacerlo en salado y con una base de patata.
La técnica además de divertida es muy fácil. Resulta ideal también para vaciar neveras #mineveraporcolores

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Rollo de patata al horno relleno de carne y champiñones:

  1. 6 patatas
  2. 4 huevos
  3. 6 lonchas queso
  4. Queso rallado
  5. Maizena
  6. Sal
  7. Pimienta molida
  8. Relleno
  9. 200 gr. carne de ternera picada
  10. 1 bandeja pequeña de champiñones (150/200 gr.)
  11. 1 cebolla pequeña
  12. Ajos
  13. Perejil

Instructions to make to make Rollo de patata al horno relleno de carne y champiñones

  1. Pelar las patatas y rallarlas por la parte del rallador con los agujeros más grandes.
  2. Extender sobre la encimera un paño de cocina, poner encima las patatas ralladas. Cerrar el paño y apretar el tejido fuertemente con las manos para extraer el agua que tienen las patatas.
  3. Batir los huevos en un recipiente amplio, incorporar las patatas ralladas y escurridas. Mezclar y salpimentar. Echar 1 cucharada de maizena y mezclar nuevamente.
  4. Extender sobre papel vegetal especial horno la preparación, dentro de la bandeja rectangular del horno e introducir en este a media altura a 180° durante 40 minutos.
  5. Preparar mientras el relleno. Pelar y picar una cebolla pequeña o la mitad de una grande. Limpiar los champiñones y cortarlos en láminas finas. Poner una sartén al fuego con un chorrito de aceite y sofreír la cebolla a fuego lento durante 5 minutos. Incorporar los champiñones laminados, subir el fuego al máximo y saltear durante 3 minutos.
  6. Añadir la carne picada y sin bajar el fuego saltearla durante 3 minutos. Salpimentar.
  7. Lavar y picar 4 o 5 ramitas de perejil. Pelar y picar 2 dientes de ajo. Incorporar el perejil y los ajos a la sartén y cocinar durante 2 minutos, removiendo de vez en cuando. Reservar.
  8. Pasado el tiempo de horneado, sacar las patatas y hacer un rollo sobre sí mismo dejando el papel utilizado de base y ayudándonos con un paño de cocina o unas manoplas. Hay que hacerlo en caliente para que no se trocee. Dejarlo reposar enrollado durante 10 minutos.
  9. Ahora abrir el rollo de patatas para extender el relleno por toda la superficie, dejando los bordes libres para que no se salga el relleno al enrollarlo de nuevo. Cubrir con las lonchas de queso. Volverlo a enrollar pero esta vez ya sin el papel de horno utilizado para la base.
  10. Esparcir queso rallado por encima del rollo de patatas y volver a meterlo al horno durante 10 minutos o hasta que el queso se dore.
  11. Servir el rollo de patata relleno, acompañado preferiblemente de una ensalada.

As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly discover that you have much more natural control over your diet and adapt your diet regimen to your individual tastes with time. Whether you intend to offer a recipe that utilizes less or even more components or is a little bit more or less hot, you can make easy changes to achieve this goal. In other words, start making your recipes on time. As for standard cooking abilities for beginners you do not need to learn them however only if you grasp some basic food preparation techniques.

This isn't a full guide to fast and very easy lunch recipes however its great food for thought. Hopefully this will certainly obtain your creative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family without doing too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up for this special food How to Prepare Award-winning Rollo de patata al horno relleno de carne y champiñones. Thanks so much for reading. I'm confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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